شرکت رهپویان آسمان آموت

شرکت رهپویان آسمان آموت فعالیت خود را از سال 1398 آغاز کرد. در حال حاظر مهدی حیدریان به عنوان مدیر عامل شرکت می باشد. حوزه های کاری شرکت رهپویان آسمان آموت: مهندسی پزشکی، رباتیک، هوش مصنوعی

موضوع فعالیت شرکت رهپویان آسمان آموت :طراحی و ساخت تجهیزات در حوزه مهندسی پزشکی، طراحي، شبيه سازي و ساخت پهپاد هوشمند داراي قابليت توليد نقشه هاي هوايي، فتوگرامتري و پردازش تصوير محيط و همچنین پرنده بال ثابت و بدون سرنشین برای اهداف هوایی و شناسایی جهت کاربرد در نیرو های نظامی، انجام کليه پروژه هاي ساخت وسايل هوشمند و نيمه هوشمند  و ترکيب هوش مصنوعي و يادگيري ماشين و پردازش تصویر، شناسایی الگو در تصویر و پیاده سازی بر روی تلفن همراه و یا برد های رزپری و GPU و CPU.  طراحی سیستم های یادگیری ماشین جهت کاربرد های مهندسی پزشکی. 

 

راه های ارتباطی:

09183893141    Mehdi.heidaryan1364@gmail.com       

 

محصولات تولید شده:

محصول تولیدی: ویلچر برقی با استفاده از کشنده

 (در حال گذارندن مراحل ثبت اختراع)

حوزه: تجهیزات پزشکی

ظرفیت تولید سالانه : 200 دستگاه

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

شرح مختصری از پروژه: این دستگاه به راحتی بر روی ویچر های معمولی متصل می شود. دارای قدرت مانور بالا، سرعت قابل تنظیم تا 20 کیلومتر در ساعت، دارای دنده عقب، مجهز به باطری، مجهز به ترمز دستی، حداکثر طی مسافت 10 کیلومتر با یکبار شارژ باتری، قابلیت نصب بسیار آسان برای افراد معلول

کاربرد های دستگاه:  سازمان بهزیستی، بیمارستان ها و مراکز درمانی، استفاده شخصی

 

 

محصول تولیدی: شمارنده محصولات ریلی از جمله نان. دارای ثبت اختراع به شماره 37622- 85798

 (ثبت اختراع)

حوزه: پیاده سازی سخت افزاری

ظرفیت تولید سالانه : 300 دستگاه

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

شرح مختصری از پروژه: این دستگاه بر روی سیستم های ریلی قرار می گیرد و می تواند محصولات عبوری  روی ریل را شمارش کند. مجهز به سیستم پایش مجزا از نور می باشد که در طول شب و روز می تواند شمارش دقیق را انجام دهد.با قطع برق شمارش انجام شده از بین نخواهد رفت. امکان تغییر و یا قفل عدد در حین شمارش وجود دارد.

کاربرد های دستگاه:  کاربرد اولیه دستگاه در نانوایی های لواش جهت شمارش نان تولید شده می باشد.

 

محصول تولیدی: تشخیص آناتومی بدن با استفاده از پردازش تصویر

حوزه: آموزشی، درمانی، مراکز پزشکی، دانشگاه، دانشکده های تربیت بدنی

ظرفیت تولید سالانه : نامحدود

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

شرح مختصری از پروژه:  جهت تشخیص حالت های غیر عادی آناتومی بدن مانند: وضعيت هاي غير طبيعي شايع ممكن در نواحي سر، ستون مهره ها، كمربند شانه اي، لگن و ديگر اندامها. در این پروژه شخص مورد نظر جلوی دوربین می ایستد و با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر زاوایای مختلف بدن به صورت بلادرنگ  (Real Time) بدست می آید و مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه بلا فاصله مشخص می شود.

محصول تولیدی: پهپاد نقشه بردار

حوزه: فتوگرامتری و نقشه برداری

ظرفیت تولید سالانه : 50 دستگاه

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

شرح مختصری از پروژه:  پهپاد نقشه بردار هواپیمای بدون سرنشینی است که قابلیت هدایت از دور را دارد و برای انجام عملیات نقشه برداری استفاده می شود که مجهز به دوربین تصویربرداری، سنجنده ی مادون قرمز و لیدار می باشد. استفاده از پهپاد نقشه برداری، علاوه بر دقت و سرعت بالا، قابلیت عبور در مناطق خطرناک و صعب العبور را در هر بازه زمانی فراهم میکند و کاربرد دوربین غیرمتریک به جای دوربین متریک را سبب میشود. این پهپاد از سه بخش سخت افزاری شامل: ناوبری ، برداشت داده و ایستگاه زمینی و هم چنین بخش نرم افزاری شامل: کنترل ناوبری، طراحی پرواز، آماده سازی و پردازش تصاویر دریافتی از سطح زمین، و تهیه نقشه DEM تشکیل شده اند.

محصول تولیدی: سامانه شناسایی چهره

 

حوزه: هوش مصنوعی،امنیتی

ظرفیت تولید سالانه : نامحدود

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

 

شرح مختصری از پروژه:   فناوری بازشناسی چهره یکی از کاربردهای تشخیص چهره است. در جایی که تشخیص چهره به سادگی وجود یک چهره را در یک تصویر مشخص می کند، بازشناسی چهره، هویت فرد صاحب چهره را شناسایی و یا تایید می کند. هنگامی که یک سامانه، وجود چهره ای را تشخیص می دهد، از یک سری الگوریتم برای بررسی آن چهره استفاده می کند. این الگوریتم ها به جزئیات خاصی مانند فاصله بین دو چشم، ارتفاع بینی و متکی هستند. این جزئیات به عنوان نشانه های صورت  (facial landmarks)  شناخته می شوند و هرچه تعداد این نشانه ها بیشتر باشد، سامانه بازشناسی چهره، عملکرد دقیقتری خواهد داشت. از این نشانه ها برای ایجاد یک نمایش ریاضی دقیق از چهره استفاده می شود. بدین صورت که این نشانه ها بعنوان بردار ویژگی ذخیره شده و در یک پایگاه داده شامل بردارهای ویژگی افراد مختلف، جستجو می شود تا هویت فرد شناسایی گردد. این نرم افزار می تواند بر روی سیستم عامل ویندوز نصب شود و به دوربین های مدار بسته متصل شود و به صورت بلادرنگ اقدام به شناسایی چهره های ذخیره شده با خروجی ساعت و تاریخ شناسایی به صورت یک فایل متنی شود. شرکت رهپویان آسمان آموت در این نرم افزار چهره هایی را آموزش داده و در صورت دیده شدن چهره فرد در تصویر با نمایش دقت صحت پهره شناسایی و اطلاعات خروجی از جمله تاریخ و ساعت ثبت می گردد.

کاربرد های دستگاه: احراز هویت، شناسایی مجرم، پیشگیری از ارتکاب جرم،  یافتن افراد گمشده، کنترل ورود و خروج افراد در یک ارگان دولتی و خصوصی،  کمک به تحقیقات پزشکی قانونی، شناسایی افراد در پلتفرم های رسانه های اجتماعی، پیگیری حضور در مدرسه،  تسهیل معاملات امن، احراز هویت در بانک،   تایید هویت در خود پرداز هاو …

 

سامانه کلینیک مجازی زخم با قابلیت تشکیل پرونده الکترونیکی و آنالیز مجازی بافت زخم

 

حوزه: هوش مصنوعی] پزشکی

ظرفیت تولید سالانه : نامحدود

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی – بیمارستان امام رضا (ع)

 

شرح مختصری از پروژه:  این محصول با استفاده از یک سیستم هوش مصنوعی شامل پردازش تصویر و یادگیری ماشین نرم افزاری جهت تشخیص زخم، اندازه زخم به همراه بافت های آسیب دیده اطراف آن، میزان تخریب بافت و همچنین درصد بهبودی زخم تولید می گردد. این نرم افزار قابلیت پیاده سازی بر روی سیستم عامل ویندوز و اندروید را دارد بنابراین می توان به صورت یک بسته نرم افزاری روی تلفن همراه نصب شود. نرم افزار به صورتی طراحی می شود که بتوان نتایج تصاویرآنالیز زخم را به پزشکان مربوطه ارسال کرد و پزشک نیز بلافاصله با تلفن همراه خود مریض را ویزیت کرده و نسخه لازم را تجویز نماید. برخلاف نرم افزارهای پردازشی دیگر که از نشانگر (مارکر) جهت پردازش تصویر استفاده می کنند، پردازش در این نرم افزار به صورت بلادرنگ می باشد و کافیست نرم افزار اجرا شود سپس دوربین سخت افزار (رایانه یا تلفن همراه) به سمت زخم هدایت شود سپس زخم به صورت کادری بسته با بافت های آسیب دیده اطراف شناسایی می شود پس از آن میزان تخریب بافت و همچنین میزان بهبودی بافت های اطراف و یا عفونت زخم تشخیص و تفکیک می شود و به صورت اطلاعاتی بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود. در این نرم افزار پیش بینی زمان مورد نیاز جهت بهبود زخم و نیز روش هایی در مورد چگونگی پانسمان زخم بر اساس اطلاعات بدست آمده توسط نرم افزار نیز امکان ارائه دارند.

کاربرد ها: بیمارستان ها، مراکز درمانی، کلیلنیک ها، و همچنین کلیه پزشکان، متخصصان و حتی بیماران می توانند به صورت شخصی اقدام به خرید آن کنند. این محصول به صورت یک کلینیک مجازی می تواند با تمام افراد متخصص و پزشک های مربوطه لینک برقرار کند.

 

طراحی سامانه آنالیز مجازی گیاه به کمک هوش مصنوعی

دارای ثبت اختراع به شماره 109744

حوزه: هوش مصنوعی

ظرفیت تولید سالانه : نامحدود

محل اجرای طرح: دانشگاه رازی دانشکده فنی مهندسی

 

 

در این محصول با استفاده از یک سیستم هوش مصنوعی شامل پردازش تصویر و یادگیری ماشین نرم افزاری جهت تشخیص برگ گیاه و ساقه، اندازه آن و همچنین درصد رشد گیاه و نوع یماری و کمبود عناصر آن بواسطه آنالیز رنگ و محتویات فرکانس بالا و پائین گیاه تولید می گردد. این نرم افزار قابلیت پیاده سازی بر روی سیستم عامل ویندوز و اندروید را دارد و می توان به صورت یک بسته نرم افزاری روی تلفن همراه نصب شود.

 نرم افزار به صورتی طراحی می شود که بتوان نتایج تصاویرآنالیز را به کارشناسان مربوطه از طریق سرور ارسال کرد.پردازش در این نرم افزار به صورت بلادرنگ می باشد و کافیست نرم افزار اجرا شود سپس دوربین سخت افزار (رایانه یا تلفن همراه) به سمت گیاه هدایت شود و در فاصله 30 سانتی متری از آن قرار گیرد پس از آن طول و عرض گیاه به سانتی متر با دقت 2 میلیتر و همچنین آنالیز رنگ آن انجام گیرد.

در حالت دوم دوربین تلفن همراه اپراتور به شکل یک دوربین IP عمل کرده و تصویر آن بر روی تلفن همراه و یا رایانه کارشناس ارسال می شود و آنالیز انجام می شود.

 

عناوین کسب شده از ایده اولیه:

1-  رتبه سوم استارت آپ ایده شو در تاریخ بهمن 1401

2- رتبه اول رویداد سیمرغ هوش مصنوعی غرب کشور 7 خرداد 1402

3- طرح برگزیده رویداد بسامد پارک علم و فناوری 8 شهریور 1402

3- رتبه اول رویداد استارت آپ شرکت شهرک های صنعتی در حوزه IC, ICT

 5 آذر 1402

 

 

 

 

 

 

 

دکمه بازگشت به بالا