
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری کرمانشاه، بیش از 28 اداره و نهاد اداری، مرکز علمی و دانشگاهی و تشکل علمی از جمله معاونت علمی و پژوهشی و فناوری سپاه حضرت نبی اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) استان کرمانشاه با همکاری دانشگاه فنی حرفه ای کرمانشاه به عنوان مسئول دبیرخانه، سپاه ناحیه کرمانشاه، خانه نخبگان بسیج استان، خانه نخبگان شهرستان کرمانشاه، استانداری کرمانشاه به عنوان کمیته اطلاع رسانی و فضای مجازی، پارک علم و فناوری کرمانشاه به عنوان مسئول کمیته علمی و داوری و همچنین سازمان بسیج مهندسین به عنوان کمیته پشتیبانی، اجرای رویداد بزرگ ایده پردازی سیمرغ هوش مصنوعی غرب کشور را در قالب یک استارت آپ به عهده داشتند.
سیمرغ هوش مصنوعی غرب کشور در هفتم خرداد ماه 1402 با حضور شرکت کنندگانی از استان های آذربایجان شرقی، ایلام، کردستان، لرستان و همدان و به میزبانی استان کرمانشاه در شاخه های علوم پایه و پزشکی، علوم کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و هنر، علوم نظامی و پدافند غیرعامل، علوم فنی و مهندسی، خدمات و ICT برگزار شد.
دکتر مصطفی کریمی دبیر اجرایی رویداد در آئین اختتامیه اولین رویداد استارت آپ سیمرغ اظهار داشت: تعداد ۶۰ طرح از استان های ذکر شده به دبیرخانه این رویداد ارسال و مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت که در نهایت ۱۳ طرح برای اجرا و دفاع در روز رویداد انتخاب شد و از صاحبان این طرح ها تجلیل به عمل آمد.
در پایان این رویداد بزرگ علمی ۳ طرح به عنوان طرح های اول تا سوم معرفی و با حضور سردار دکتر مهدی رحیمی، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور از صاحبان این طرح با اهدای لوح تقدیر، تندیس سیمرغ و هدایای نقدی تجلیل به عمل آمد.
در نهایت ایده اقای مهدی حیدریان دانشجوی دکتری گروه برق دانشگاه رازی و مدیر واحد فناور رهپویان آسمان آموت مستقر در مرکز رشد دانشگاه رازی با عنوان فشرده سازی شبکه های عصبی با الگوریتم یادگیری عمیق جدید جهت پیاده سازی بر روی پردازنده های فرکانس پائین توانست رتبه نخست رویداد را به خود اختصاص دهد. در این راستا ایده آقای احسان صادقی استاد تمام گروه علوم و صنایع غذایی و ریاست دانشکده علوم و صنایع غذایی کرمانشاه به مقام دوم و ایده خانم دکتر شهین پور بهرامی دکتری هوش مصنوعی از تبریز به مقام سوم دست پیدا کرد. طرح خانم سعادت ایزدی دانشجوی دکتری کامپیوتر دانشگاه رازی نیز در این رویداد مقام ششم را ازآن خود کرد.